Partner bvba

Werk slimmer met Partner Industrial Vending oplossingen voor uw bedrijf.

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Wat is ‘Industrial Vending’?
Industrial Vending is een verzamelnaam voor verdeel/beheer automaten om uw essentiële materialen en/of gereedschappen 24h/7d ter beschikking te hebben. Uw mensen zullen dus op elk moment hun benodigdheden kunnen pakken, zonder naar het magazijn te moeten lopen.

Industrial Vending heeft als extra voordeel dat U als beheerder gemakkelijker inzicht krijgt in het gebruik van uw voorraden. U kunt ook zien wie op welk moment wat gebruikt (uiteraard volledig volgens de Europese GDPR richtlijnen).

Onze vending partners:
Sinds 1992 wordt CribMaster gedreven door een visie om het dagelijkse werk van de hardwerkende mannen en vrouwen in de productie en de distributeurs die hen bedienen gemakkelijker te maken door intelligent en efficiënt voorraadbeheer. Onze toonaangevende softwaresuite biedt een volledige stapel mogelijkheden voor voorraadbeheer die u meer controle en een beter inzicht geven in het gebruik en de status van uw verbruiksartikelen, met industriële en in hoge mate aanpasbare automaten die de voorraad efficiënt op het moment van levering leveren. gebruik. Bij CribMaster zijn we toegewijd om vooruitgang gemakkelijker te beheren te maken.

Sinds 2002 helpt Ecos Systems klanten wereldwijd om hun sleutels, objecten en medewerkers veilig en intelligent te beheren. In het begin waren we actief in de zorg, maar al snel begonnen andere bedrijven onze systemen aan te vragen. Om deze reden zijn we ook al geruime tijd actief in andere sectoren zoals de automobielsector, industrie, high security en voor overheden en administraties. Ecos systems breidt zich niet alleen uit naar verschillende sectoren, maar is ook geografisch gegroeid en heeft sinds 2009 vestigingen in Frankrijk, Hongarije en de Verenigde Staten.

Contact Info

Send us a message

Scroll naar top