Ethias Services

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Het hoofddoel is duidelijk voor Ethias: de gezondheid en fysieke integriteit van personen beschermen en goederen vrijwaren.

Daarom stelt Ethias, die u van a tot z wil begeleiden bij de preventie van brandrisico’s, u deze catalogus van opleidingen en audits voor.

Iedere werkgever die werknemers in een gebouw in dienst heeft, iedere uitbater van een voor het publiek toegankelijke instelling moet de nodige maatregelen treffen om brand te voorkomen en om schadelijke gevolgen voor personen te vermijden als er brand uitbreekt. Hetzelfde geldt binnen de schoolinstellingen voor de inrichtende macht.

Een actief preventiebeleid voeren betekent uw organisatie en de kwaliteit van uw diensten en producten verbeteren.

Voorkomen en handelen betekent dat u zich kunt toeleggen op uw hoofdactiviteit, maar ook dat u geen zware morele verantwoordelijkheid moet dragen bij een ernstig ongeval.

Uit een recente enquête van Ethias blijkt dat er bij overheden en bedrijven vraag is naar de ontwikkeling van diensten om hun blootstelling aan brandrisico’s te beperken. De risicofactoren voor brand zijn veelvoudig en soms specifiek voor de risico’s die kenmerkend zijn voor een overheid of bedrijf. Het is onmogelijk voor u om altijd alle aspecten ervan volledig begrijpen.

Daarom biedt Ethias Services u met deze catalogus een antwoord op maat voor uw specifieke behoeften op het vlak van brandpreventie. Aan uw behoeften voldoen was onze bekommernis.

Ethias Services doet een beroep op haar eigen diensten, maar ook op experten in verschillende vakgebieden, waardoor wij u all-in kwaliteitsdiensten kunnen aanbieden tegen prijzen die voor u onderhandeld zijn. Met deze experten willen wij uw beleid inzake risicopreventie en risicobeheer ondersteunen.

Scroll naar top